top of page

MINA BEHANDLINGAR

Njut av skräddarsydda ansiktsbehandlingar anpassade efter din hudtyp. Unna dig en välgörande och avkopplande massage. Eller förhöj dina ögons naturliga skönhet med lash lift eller frans- och brynfärgning. Jag hjälper dig även bli av med oönskad hårväxt genom skonsam och effektiv vaxning.

JU BÄTTRE HUDVÅRD DESTO MINDRE SMINK BEHÖVER DU

En ansiktsbehandling kan göra underverk för din hud. Som hudterapeut hjälper jag dig att ta hand om din hud på bästa sätt.

Fördelarna med en ansiktsbehandling är många. För det första hjälper den till att rengöra huden på djupet, avlägsna döda hudceller och öppna upp porerna. Detta kan förbättra hudens textur och ge en mjukare hud med mer lyster.

En ansiktsbehandling kan också hjälpa till att minska finnar och pormaskar genom att avlägsna överflödigt talg och orenheter från huden. Genom att regelbundet ta hand om din hud på detta sätt kan du förebygga framtida utbrott och bevara en frisk och ren hud.

Ytterligare en fördel med en ansiktsbehandling är dess avkopplande effekt. När du ligger ner och får behandlingen, kan du koppla av och bara njuta av en stund. Långt från vardagens stress och måsten.

Slutligen ger jag dig gärna råd om hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt hemma. Genom att rekommendera vilka produkter som passar din hudtyp och hur du använder dem på rätt sätt kan du förbättra hudens hälsa och se yngre och friskare ut i längden.

Hudvårdsprodukter som bidrar till vackrare hud och större välbefinnande.

HÖGSTA KVALITET

Jag samarbetar med Dermalogica eftersom deras hudvårdsprodukter kan anpassas efter både din hudtyp och din livsstil. Produkter som fungerar i vardagen och ger de resultat som just din hud behöver. Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

Dermalogica - professionella hudvårdsprodukter
Professionella hudvårdsprodukter. Kvinna som applicerar hudkräm på hand.
bottom of page